kuća za poneti

Za neke  najznacajnija osobina drvenih kuća izrađenih BLOCKHOUSE sistemom  je mogucnost njihove demontaže i ponovne montaže.

Ovo zvuči praktično za male objekte kao sto su kiosci i štandovi koji bi trebalo sezonski da se postavljaju i sklanjaju. Potrebno je par sati da bi se jedan kiosk demontirao u ponovo namontirao.

Međutim pitanje je da li postoji mogućnost da se ovako nesto primeni na velike stambene objekte?Kao sto smo ranije naveli u clanku ZAŠTO SE OPREDELITI ZA IZGRADNJU DRVENE KUĆE svaki elemenat koji ulazi u sastav objekta ima svoju šifru i crtež tako da je sada odgovor na prethodno pitanje jasan- naravno, moguće je premestiti kuću sa mesta na mesto bez ikakvih oštećenja.

pc2-e1364809630946

Ovakav sistem pruza mogucnost da ukoliko morate da menjate mesto prebivališta nećete morati da promenite dom.

Iz iskustva možemo predočiti da je  demontaža i ponovna montaža nekoliko velikih objekata kod kupaca izazvala potpuno pozitivne reakcije, pa čak i oduševljenje.

Komentari
  1. disa

    da li je na ovoj slici jedan isti objekat na dve lokacije?

    • Jela Dom

      Da, ovo je upravo dokaz da se jedan objekat – bez obzira na velicinu, moze preseliti sa mesta na drugo mesto koje je udaljeno i vise stotina kilometara bez ikakvih ostecenja. Ako cete pravo, ponovo namotiran objekat je osvezen tako da izgleda kao nov.